Nuffnang Ads

Monday, 2 March 2015

Welcoming 2015..dh March pun

dah kat 3 bln bru dan nk menaip..
sekarang ni mood swing...semua nya malas..

start Jan...life pn agak mencabar gk...
since this year Aqil dah start darjah 1...seawal 5.30 pagi dh kena celik mata
siap kn hero sorg ni.....simple breakfast ..than papa hantar aqil
me rush anto areef g nursery & shoot g koje...
biase dlu sampai ngam2...skrang seawal kul 8 dh terpacak kt opis. haha...
tu pn after 1.5hr drive tuu...hukhukhukhuk
Alhamdulillah...Aqil seronok sekolah dekat Sri Ayesha
walau susah nk kejut bangun pagi...x pernah lagi la dia x suka sekolah
Teacher kelas dia Teacher Noraziah pn lembut je orang nye...
dalam kelas Aqil cuma ada 21 org murid
Moga Aqil dapat terima semua ilmu dengan mudah...amin!

 Aktiviti dekat sekolah pun dh start...
buat masa ni Aqil cuma masuk Teakwando & Swimming. 
tapi swimming tak start lagi...
dia memang la seronok g sekolah...sebab ada ramai kawan...
Moga dipermudahkan kan la laluan Aqil utk menuntut ilmu.
starting this year, nampaknye...ni la calendar yg kami kena follow..hoho


Areef macam biase, masih di nursery yg sama..
budak botak sorg ni ada masa manja sangat..maybe sebab tau nk dpt adik kot.hehe
ada masa.....tantrum dia mmg x leh tahan. tapi pandai wt muka kesian lepas wt salah.
anak...o...anak...


nak taip byk sgt malas...tp still taip gk. hehe


2 comments:

norul hidayah said...

Smart aqil pg school..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nuffnang Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...